MINŐSÉG KÖRNYEZET ÉS ÉLELMISZERBIZTONSÁGI NYILATKOZAT

 

  • Az Észak Üvért Kft. célja, hogy kiemelkedő minőségű, ellenőrzött és folyamatosan fejlődő, a megrendelők igényeihez igazodó és a jogszabályi, szabványi és élelmiszerbiztonsági elvárásoknak is megfelelő, élelmiszer és iparcikk kis és nagykereskedelem valamint konzervipari termékek és szárazáru raktározása és forgalmazása szolgáltatás nyújtása, melynek elérése érdekében:

 

  • Az áruk tárolási körülményeinek folyamatos fejlesztésével és körültekintő kezelésével, ellenőrzésével, kívánjuk javítani a minőségmegőrzést.

  • A térség dinamikusan fejlődő szolgáltatójaként, társaságunk hosszú távú stratégiája hogy az MSZ EN ISO 9001:2015, az MSZ EN ISO 14001:2015 és az IFS Wholesale rendszer szerint a belső és külső tényezők figyelembevételével a kockázatértékelési szempontokra alapozva kívánjuk működtetni, ellenőrizni és fejleszteni folyamatainkat.

 

  • El kell nyernünk megrendelőink és az érdekelt felek bizalmát a folyamatosan felügyelt, „az eltérésekből tanuló”, gyorsan reagáló szolgáltatással, mely során cégünk arra törekszik, hogy munkatársaink több éves gyakorlatára támaszkodva az eltéréseket feltárja, és minőségjavító helyesbítő intézkedéseket foganatosítson, új termékeket fejlesszen.

 

  • Munkatársaink oktatásával, telephelyünk, raktáraink, berendezéseink, mérőeszközeink, szoftvereink, technológiáink, járműveink folyamatos fejlesztésével és körültekintő kezelésével kívánjuk javítani a minőségi munkavégzést.

 

  • Minden munkatársunkban tudatosítjuk az együttműködési igényünket, a kockázatalapú gondolkodást, a minőségirányítási rendszerdokumentációban leírtakat és minőségpolitikánkat annak érdekében, hogy magas színvonalú tevékenységünk egybeessen megbízóink, munkatársaink, környezetünk és a társadalom elvárásaival.

 

  • Élelmiszer és iparcikk kis és nagykereskedelem valamint konzervipari termékek és szárazáru raktározása és forgalmazása tevékenységeink során elért eredményeink, és a felhalmozott tapasztalataink garanciát jelentenek, hogy társaságunk a térség meghatározó szolgáltatójaként, piaci bővítéssel, elérje céljait.

 

  • Minőség-környezet és élelmiszerbiztonsági irányítási rendszerünk kulcskérdése az elvárt minőség teljesítése, ezért munkatársaink mellett, alvállalkozóinktól és beszállítóinktól is megköveteljük ezen feltételek betartását.

 

Miskolc, 2019-03-05.

 

 

                                                                                                          Deák Attila

                                                                                                           ügyvezető

SGS IFS
SGS ISO 9001:2015